dissabte, 14 de desembre del 2019

Juguem amb el 3D.

Pel que fa al concepte de volum en l'educació artística fa referència a allò tridimensional: la forma, els materials, la textura i l’espai, bàsicament. Sempre cal partir del context o del camp on es treballarà un concepte.  Cal pensar en quin tipus de creacions fan del volum la base de l’experiència d’aprenentatge.

Per a realitzar un taller de collage tridimensional hem utilitzat objectes reciclats com rotllos de paper del vàter, botelles de vidre i de plàstic, tapons de plàstica, cartulina de color, caixes de cartró, i, a part, hem utilitzat pegament, silicona, celo i palletes.

Per a decidir què fer vam fer una pluja d'idees, on una companya, al veure la foto d'un castell i ens va agradar la idea.

Les creacions tridimensionals responen a tres codis artístics bàsics: modelatge, collage o acoblament i instal·lació escultòrica. Nosaltres hem realitzat un collage.

A partir de la selecció dels materials i de les condicions per a la seua transformació, l’activitat creadora del taller s’ha d’enfocar cap a la creació d'un collage. 

















Al concluir la classe, l'activitat va ser destruïda, i reciclada. I em pareix una bona idea per a introduir el concepte de reciclatge a les classes, per a que els xiquets agafen conciència del gran problema que hi ha.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada